Toyota Material Handling

Tule ja koe Relift Zone leanin merkeissä!

Visualisointi on yksi leanin peruselementeistä, ja tehokkaasti tehtynä se kertoo välittömästi katselijalle nykyhetken tilanteen ja kehityssuunnan. Visualisointi on avain toiminnan tehostamiseen, prosessien virtaviivaistamiseen ja tulosten saavuttamiseen.

Mutta mitä ja miten visualisoida? Miten tuoda visualisointi osaksi päivittäisjohtamista? Ja miten me Toyota Material Handlingilla hyödynnämme visualisointia?

Osallistu lean-tapahtumaan 27.9.23  Tapahtumassa keskitymme leanin ja visualisoinnin maailmaan ja  ennen kaikkea siihen, miten visualisointia voidaan hyödyntää päivittäisjohtamisessa toiminnan tehostamiseksi ja tulosten saavuttamiseksi.

Tämä on tapahtuma, joka tarjoaa uusia ideoita ja konkreettisia keinoja lean-toiminnan ja visualisoinnin kehittämiseen sekä mahdollisuuden verkostoitua logistiikka-alan ammattilaisten kanssa.

Pääset myös tutustumaan Relift Zoneen eli uusien ja käytettyjen trukkien showroomiin, jossa kiteytyy jatkuvan parantamisen filosofiamme Kaizen.

 

📅  27.9.2023

🕗 9.00-11.30

📍 Toyota Material Handling Finland Oy, Korpivaarantie 1 01450 Vantaa

 

Ilmoittaudu mukaan, tämä on tapahtuma, jota et halua ohittaa!

Ilmoittaudu lean-tapahtumaan

Ohjelma

8.30 Ovet avautuvat

  • tarjolla aamiaista

9.00 Lean & visualisointi

  • Toyota Material Handling Europen lean-asiantuntija Jan Bjerge tarjoaa arvokasta tietoa leanista ja visualisoinnin hyödyntämisestä päivittäisjohtamisessa.

9.45 Konkreettisia esimerkkejä visualisoinnista 

11.00 Visualisoinnin hyödyntäminen huippu-urheilussa

  • Toyota Material Handling Europe toimii Pariisin 2024 olympialaisten ja paralympialaisten virallisena materiaalinkäsittelylaitteiden toimittajana, ja kisoihin valmistautuva paraurheilija Leo-Pekka Tähti huipentaa tilaisuuden kertomalla visualisoinnin hyödyistä urheilussa.