Toyota Material Handling
Trukin hankinta, käyttö ja huolto. Katso ilmaiset kurssit

Tervetuloa Toyotan Trukkiakatemiaan!

Tutustu koulutuksiin tai ilmoittaudu ilmaiselle kirjekurssille. Tarjoamme kurssit trukin hankintaan, käyttöön ja ylläpitoon/huoltoon.

Rekisteröidy ilmaiselle kirjekurssille

Mikä on Trukkiakatemia?

Trukkiakatemia on kirjekurssimainen, tiivis mutta kattava perehdytys trukin hankintaan, käyttöön ja huoltoon. Kurssilla käydään läpi trukin ostamiseen ja huoltoon liittyvät perusasiat sekä tutustutaan trukin turvalliseen käyttöön ja oikeanlaiseen ajamiseen. Saat trukkiakatemian hyödyllistä sisältöä sähköpostiisi sitä mukaa kun etenet kirjekurssilla.
Toyotan Trukkiakatemia

Mitä hyötyä Trukkiakatemiasta on? — lue palautteita

kirjekurssi - trukin hankinta

Ilmainen kirjekurssi nro 1: Trukin hankinta

Tämä kurssi ohjeistaa sinua trukin hankinnassa. Kurssilla esitellään trukin hankinnan kokonaiskustannukset ja käyttötarkoitukseen sopivan trukin valinta.

Trukin kokonaiskustannuksiin vaikuttavat muutkin asiat kuin hankintahinta. Kurssilla tutustumme trukin ostamisen vaihtoehtoihin ja säästöä tuoviin toimenpiteisiin. Esittelemme trukin tärkeät osat ja trukkityypit eri käyttötarpeisiin.

Ilmoittaudu kurssille

kirjekurssi - trukin käyttö

Ilmainen kirjekurssi nro 2: Trukin käyttö

Tällä kurssilla opit trukin turvallisen ja ergonomisen käytön. Käymme läpi muun muassa renkaiden ja ajotavan valinnan vaikutukset energiansäästöön.

Trukin käytön tulee olla turvallista paitsi kuskille myös ympäristölle. Tämä kurssi tutustuttaa sinut turvalliseen ja energiatehokkaaseen ajotapaan sekä maston nostokorkeuteen ja haarukoiden jäännöskapasiteettiin liittyviin huomioihin.

Ilmoittaudu kurssille

kirjekurssi - trukin huolto

Ilmainen kirjekurssi nro 3: Trukin huolto

Trukkiakatemian viimeinen kurssi opastaa sinua trukin huoltamisessa. Säännöllinen kunnossapito auttaa ehkäisemään vahinkoja ja kalliita korjauksia.

Päivittäiset ja viikottaiset huoltotoimenpiteet kuuluvat trukinkäyttäjän velvollisuuksiin. Myös turvallisuusjärjestelmien tunteminen on oman ja työympäristön kannalta tärkeää. Tällä kurssilla opitaan neljä yleisintä turvallisuusjärjestelmää.

Ilmoittaudu kurssille

Trukkikoulutus on sijoitus liiketoimintaan

item.main_image.alt

Miksi valita Toyota koulutuskumppaniksi?

Työntekijät voidaan kouluttaa myös ammattilaisen toimesta. Ulkoistettu koulutus tuo usein trukkikoulutukseen erityyppisen auktoriteetin ja näin parantaa koulutuksen tehoa. Tarjoamme kattavat ja räätälöidyt koulutukset asiakkaan tarpeisiin. 

Kouluttaja

Mikael Elo
040 519 3043
mikael.elo@fi.toyota-industries.eu

item.main_image.alt

Trukkikoulutus kuljettajille

Kesto: 1 päivä
Tavoite: turvallisen toimintaympäristön kehittäminen
Paikka: asiakkaan tilat tai Toyotan tilat

Lataa esite »

item.main_image.alt

Esimiesten ja työnjohdon trukkikoulutus

Kesto: 1 päivä
Tavoite: parantaa asiakkaan turvallisuuskulttuuria
Paikka: asiakkaan tilat tai Toyotan tilat

Lataa esite »

item.main_image.alt

Jalankulkijoiden trukkikoulutus

Kesto: 3 tuntia
Tavoite: parantaa jalankulkijoiden turvallisuutta
Paikka: asiakkaan tilat tai Toyotan tilat

Lataa esite »

Räätälöity trukkikoulutus

Minkälainen koulutus teidän yrityksellenne sopisi?

Trukit ja toimintaympäristöt vaihtelevat suuresti eri toimialojen kesken mutta työturvallisuus on aina lähtökohtana. Jokaisessa toimipaikassa on myös omat erityispiirteet jotka tulee huomioida koulutuksessa. Katsotaan yhdessä minkä tyyppinen koulutus on juuri teille sopivin.
Lähetä kysely koulutuksesta
ilmoittaudu kirjekurssille
Ilmoittaudu ilmaiselle kirjekurssille. Saat kattavan tietopaketin trukin hankintaan, käyttöön ja huoltoon. Kurssin lopuksi saat Trukkikoulun ABC -oppaan.